21 Şubat 2015 Cumartesi

DIY: Haydi gelin ponpon yapalımmm

 
Not: Açık mavi ponponu büyük bir çatal kullanarak yaptım.

 Günaydın...Bugün çok kolay bir şekilde ponpon yapmayı anlatacağım. Ve bu ponponları dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Sizin hayal gücünüze kalmış.Silikon tabancanız varsa istediğiniz her yere yapıştırabilirsiniz :) Benim bir kaç fikrim var.Bu şekilde ponponlar yaparak birçok yerde kullanabilir.Örnek vermek gerekirse paspas yapılabilir,anahtarlık yapılabilir istediğiniz renkte büyük bir tane yapıp anahtarlığınıza takabilirsiniz,kapı süsü yapılabilir, ponponları ipten geçirip kapıya süs yapılabilir,şapkanızın veya atkının ucuna dikilebilir,toka yapılabilir,ağaç dalı veya çöp şişe geçirip vazoya süs yapılabilir,yastığa dikilip ponponlu yastık yapılabilir,bir mukavvayı kalp şeklinde kesip üstüne kırmızı ponponlar yapıp yapıştırılabilir,kitap ayracı yapılabilir (ben yaptım merak etmeyin onu da paylaşacağım:)) TIK TIK bunlar benim aklıma gelenler eminin daha birçok alanda kullanılabilir.....
Sizlerde ponponlar ile ilgili fikirleriniz varsa nerelerde kullanılabilir konusunda yorum olarak bırakabilirsiniz.
Youtube kanalıma da beklerim TIK TIK 

Şimdi bana sorabilirsiniz elif sen bize ponponu nerelerde kullanıldığını söyledin de nasıl yaptığını söylemedin ki :) Söylemez olur muyum bakın videosunu bile çektim :)



Sizleri Facebook sayfama da beklerim :) Bak Bunu Ben Yaptım Facebook
Yazımı bitiremiyorum aklıma birkaç fikir daha geldi. Kalın mukavva ile kaplanmış defteriniz varsa ve önünden sıkıldıysanız önüne küçük küçük ponponlar yapıp yapıştırılabilir. Ya da takı kutunuz varsa onun üstüne yapıştırabilirsiniz.Buzdolabı süsü olabilir.Bir tane büyük ponpon yapılıp arkasına magnet yapıştırılabilir.
Ben artık daha fazla bir şey söylemiyorum. Yoksa her yere ponpon yapıştıracağım:)
Bunlarda internette bulduğum örnekler



Youtube kanalıma da beklerim TIK TIK 









Yine Beklerim :)

Facebook Sayfama da Beklerim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...